Postuar më: 09 Dhjetor 2016

Njoftim

                                                     

Ministria e Arsimit dhe Sportit njofton kandidatët e testimit "Mësues për Shqipërinë 2016", se aplikimi online në portalin mesues.arsimi.gov.al  fillon më datë 11 dhjetor ora 08:00 dhe vazhdon deri më datë 16 dhjetor ora 24:00.

Njoftimet për aplikimet dhe vijimin e procesit i gjeni në portalin "Mësues për Shqipërinë" në linkun http://mesues.arsimi.gov.al/index.php