Olimpiadat

Viti 2016 - 2017 

Viti 2015 - 2016 

 

Viti 2014 -2015

 

 

 

 

Viti 2013 -2014 

Fituesit e çmimit të parë, të dytë  dhe të tretë të Olimpiadës Kombëtare në lëndën e Kimisë, për shkollat e mesme, viti shkollor 2013-2014, renditen në tabelën e mëposhtme:

 

Nr.

Emri  Mbiemri

Shkolla

Rrethi

Klasa

Shuma

Renditja

1

Xhesika Kokoveshi

Turgut Ozal

Durrës

XII

39

1

2

Boriana Gjura

Turgut Ozal

Durrës

XII

37

2

3

Rubin Deliallisi

Rilindja

Durrës

XII

36

2

4

Imelda Shenaj

Mësënjtorja Dertliu

Fier

XII

33

2

5

Livia Tafa

Mësënjtorja Dertliu

Fier

XII

33

2

6

Griselda  Kubazi

28 Nëntori

Shkodër

XII

32

3

7

Ronild Hako

Q. Stafa

Tirana

XII

31

3

8

Gleda Dhima

Mësënjtorja Dertliu

Fier

XII

31

3

9

Bora        Kraja

Kol.turk"H.R.Pasha"

Shkodër

XII

31

3

10

Alda Profka

Flatrat e Dijes

Fier

XII

31

3

11

Anxhela Crraga

Numani

Fier

XII

30

3

12

Elidona Rustja

Hydajet Lezha

Lezhë

XII

30

3

13

Anxhela  Tabaku

M.K.Ataturk

Peqin

XII

29

3

14

Marinela Lica

Numani

Fier

XII

28

3

15

Eraldi Merkaj

Mësënjtorja Dertliu

Fier

XII

28

3

 

 

Fituesit e çmimit të parë, të dytë  dhe të tretë të Olimpiadës Kombëtare në lëndën e Informatikës, për shkollat e mesme, viti shkollor 2013-2014, renditen në tabelën e mëposhtme:

 

Nr.

Emri Mbiemri

Shkolla

Rrethi

Klasa

Shuma

Renditja

1

Devid Duma

Turgut Ozal

Durrës

50

50

1

2

Christ Ligori

Turgut Ozal

Tiranë

48

48

1

3

Evis Hoxha

Turgut Ozal

Durrës

48

48

1

4

Jeton Shehu

Leonik Tomeo

Durrës

39

39

1

5

Kamila Hasa

Mehmet Akif

Tiranë

36

36

2

6

Geri Gokaj

H.R.Pasha

Shkodër

29

29

3

7

Muhamed Keta

Mehmet Akif

Tiranë

28

28

3

 

 

Fituesit e çmimit të parë, të dytë  dhe të tretë të Olimpiadës Kombëtare në lëndën e Biologjisë, për shkollat e mesme, viti shkollor 2013-2014, renditen në tabelën e mëposhtme:

 

Nr.

Emri Mbiemri

Shkolla

Rrethi

Klasa

Shuma

Renditja

1

Ylind  Lila           

Turgut  Ozal 

Tirana

XII

41

1

2

Aldion Bendaj

Mësonjtorja Dertliu

Fier

XII

38

1

3

Rubin Deliallisi

Rilindja

Durrës

XII

38

1

4

Kejsi Bërzhezha

Mesonjtorja Dertliu

Fier

XII

36

2

5

Valentina Sadikllari

Turgut Ozal

Durrës

XII

34

2

6

Ilda Sulaj

Numani

Fier

XII

30

3

7

Figali Taho

Mehmet Akif/ vajza

Tirana

XII

30

3

8

Ergesa Shusha

Mesonjtorja Dertliu

Fier

XII

29

3

9

Ertiola       Lugji

A.P.Meshkalla

Shkoder

XII

28

3

10

Henri Fero

Flatrat e Dijes

Fier

XII

28

3

11

Fiona Metalla

Rilindja

Durrës

XII

28

3

12

Andi Zaimi

Rilindja

Durrës

XII

28

3

 

 

Fituesit e Olimpiadës së Matematikës 2014 për shkollat e mesme

 

I.  Fitues të çmimit të parë nuk ka.

II. Fituesit e çmimit të dytë  dhe të tretë renditen në tabelën e mëposhtme:

 

Emri Mbiemri

Shkolla

Rrethi

Klasa

Pikët

Renditja

 

Gledis Kallço

Turgut Ozal

Durrës

X

35

Vendi II

 

Boriana Gjura

Turgut Ozal

Durrës

XII

34

Vendi II

 

Devid  Duma

Turgut Ozal

Durrës

XII

29

Vendi III

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fituesit e Olimpiadës së Matematikës për klasat e 9-ta të shkollës 9- vjeçare, viti 2014

 

I.  Fitues të çmimit të parë nuk ka.

II. Fituesit e çmimit të dytë  dhe të tretë renditen në tabelën e mëposhtme:

 

Nr.

Emri Mbiemri

Shkolla

Rrethi

Klasa

Shuma

Renditja/Çmimi

1

Gisela Hoxha

Flatrat e Dijes

Fier

IX

35

2

2

Joan Bushi

Flatrat e Dijes

Fier

IX

33

2

3

Rei  Myderrizi

Turgut Ozal

Durrës

IX

32

3

4

Gledis Zeneli

Kolegji Turk " Hasan Riza Pasha"

Shkodër

IX

30

3

5

Lidia Mihali

Andon Xoxa

Fier

IX

29

3

 

 

Fituesit e Olimpiadës Kombëtare të Fizikës për shkollat e mesme, viti 2014

 

I.  Fituesit e çmimit të parë, të dytë  dhe të tretë të Olimpiadës Kombëtare në lëndën e Fizikës, për shkollat e mesme, viti shkollor 2013-2014, renditen në tabelën e mëposhtme.

 

Nr

Emri  Mbiemri

Shkolla

Rrethi

Shuma

Renditja

1

Sardi Hyska

Turgut Ozal

Tiranë

50

1

2

Klevis Tefa

LINZ

Tiranë

47

1

3

Ardis Cani

28 nëntori

Shkodër

45

1

4

Evis Hioxha

Turgut Ozal

Durrës

43

1

5

Keidi Zyka

Internacional

Vlorë

43

1

6

Artiola  Todaj

Havzi Nela

Kukës

39

1

7

Rubin Deliallisi

Rilindja

Durrës

38

1

8

Anisa Vidhi

Mësënjtorja Dertliu

Fier

38

1

9

Genti Rustemi

Turgut Ozal

Durrës

36

2

10

Gjergji Papamihal

Kolegji Preka

Korçë

35

2

11

Klaudjo Merkaj

Perla

Vlorë

35

2

12

Egi Anastasi

Flastrat e Dijes

Fier

34

2

13

Daniela Cara

Turgut Ozal

Tiranë

33

2

14

Bleona  Dhamo

Sami  Frashëri

Përmet

32

3

15

Xhoana Bylykbashi

Naim Frashëri

Durrës

32

3