MATURA SHTETËRORE

MATURA SHTETËRORE

Lista e kandidatëve fitues, udhëzues, formularë, Skema vlerësimi, programe orientuese etj.

më shumë
PRANIMET NË UNIVERSITETET PUBLIKE

PRANIMET NË UNIVERSITETET PUBLIKE

Për t’u orientuar në zgjedhjen tuaj, ju duhet të lexoni me kujdes infomacionin

më shumë
NJEHSIMI I DIPLOMAVE TË HUAJA

NJEHSIMI I DIPLOMAVE TË HUAJA

Listat më të fundit, udhëzime, formate aplikimi etj.

më shumë
eTwinning komuniteti për shkollat në Evropë

eTwinning komuniteti për shkollat në Evropë

MAS fton mësuesit te anëtarësohen ne komunitetin online e-Twinning dhe te jene pjese aktive e këtij progami.

më shumë